Matkani tähtialus Aaltosella

Adapteri / Blogi / Matkani tähtialus Aaltosella
Matkani tähtialus Aaltosella

Kapteenin lokikirja
tähtiaika 2903.2019

Kuukausi sitten saavuttiin toverini Antin kanssa tänne Aaltoselle työharjoitteluun. Ja aikahan täällä on mennyt suorastaan siivillä, as they say. Työporukka täällä on mitä parhain. Huippu sakki, joilla on mieletön ammattitaito ja asenne työhön. Ilmapiiri täällä on ollut ja on edelleen rento ja huumorin kaunis kukka on kukkinut jokapäivä.
Aika monipuolista duunia on päässy tekemään tämän kuukauden aikana, joissa olen päässyt näyttämään omia kykyjä ja omaa soveltuvuutta tälle alalle.

Ensimmäisen viikon aikana tehtiin Peräpohjolan Opistolle yhteishakuvideoita, jota varten kierrettiin kaikki Tornion nuorisotalot ja siellä haastateltiin tulevia nuoriso-ohjaajia.
Toisella viikolla yhtenä hommana oli järjestää ja ohjata välitunti jamit putaankoululla. Tää oli siisti proggis, mitä varten on syntynyt jo uusia ideoita.

Kolmannella viikolla osallistuin #Elämänlaatu- rasisiminvastaisen viikon päätöstapahtumaan ja sain kunnian esittää siellä muutaman laulun. Hieno ja tärkeä tapahtuma. Samalla viikolla duunailtiin Aaltosella Antin kanssa ‘IltaVillit’ radioshow, mikä oli aika cool juttu. Show’ssa puhuttiin mistä haluttiin ja kuunneltiin hyvää musaa! Aika jees! iltaVillit palaa eetteriin ainakin kerran vielä tässä kevään aikana. Tässä kohtaa mainostan mun omaa tulevaa ‘Roihu – Merilapin Rockradio’ radio-ohjelmaa. Luvassa mm. livemusaa ja paikallisten muusikoiden haastatteluja!

Viimeisellä, neljännellä viikolla sävellettiin ja soitettiin hieman mainosmusaa ens kesän tulevaa mopotapahtumaa varten. Viimeinen viikko on ollut aika iisi ja rauhallinen kaikinpuolin.
Ja toki joka viikko näitten isompien hommien lisäksi, ollaan oltu mukana jeesamassa nuoria, ketkä ovat tulleet tekemään tänne omia radio-ohjelmiaan tai muita mediaan liittyviä tehtäviä ja muutenki yleistä keskustelua ja hengailua heidän kanssaan. Kaikinpuolin siis loistava kuukausi takana täällä aaltosella ja huippua ollu tutustua tähän sakkiin, ketkä ovat täällä töissä ja niihin nuoriin, ketkä käyvät täällä harrastamassa ja muuten vaan hengailemassa!

Sen verran hyvin tuli itsellä täällä viihdyttyä, että jatkan vielä seuraavan 6vkon top-jakson aaltoslaisten riesana! Tuntuu, että tällä paikalla on mulle paljon annettavaa ja mulla myös aaltoselle 🙂  Odotan kyllä mielenkiinnolla, että pääsen tutustumaan hieman syvemmin tornion nuorisotyöhön ja aaltosen toimintaan!
Eipä tässä tällä kertaa muuta, lyhyesti laulu kaunis! Palataan juttuun myöhemmin! Keep up the good work!

– Jon

Nuoriso- ja yhteisöohjaaja opiskelija
PeräpohjolanOpisto, Tornio
29.3.2019

#elämänlaatu-tapahtuma
Aulajamit, Putaankoulu.