Suomen suosituin Youtube-tähtien kiertue saapuu ensimmäistä kertaa Meri-Lappiin perjantaina 13.3.2020!

Suomen suosituin Youtube-tähtien kiertue saapuu ensimmäistä kertaa Meri-Lappiin perjantaina 13.3.2020!

Ympäri Suomea jo viiden vuoden ajan kiertänyt TubeTour saapuu viimein Meri-Lappiin! Tornion kaupungin Nuorisotoimi ja Kulttuuritoimisto järjestävät tapahtuman Torniossa yhteistyössä vaikuttajatoimisto Trootin kanssa. Kuusi tämän hetken suosituinta tubettajaa saapuvat Tornion Putaan Urheiluhallilla järjestettävään tapahtumaan perjantaina 13.3.2020.

Olemme miettineet mahdollista nuorisotapahtumaa Tornioon jo tovin, kunnes meillä kävi tuuri ja saatiin aikataulut sopimaan yhteen Trootin järjestämän TubeTourin kanssa”, kertoo Markku Lukkariniemi Tornion Nuorisotoimelta.

Lasten ja nuorten fanittamat Youtube-tähdet ovat nykyajan suuridoleita. Kaikilla tapahtuman tähdillä on yli 100 000 seuraajaa omalla Youtube -kanavallaan. Tunnetuimpia tapahtumaan saapuvia tubettajia ovat eri tv-ohjelmissakin nähty Herbalisti, todella nopeaa kasvua kanavalleen saaneet Niko ja Santtu, sekä TubeTourin konkari ZoneVD. Lisäksi Urheiluhallin lavalle nousevat Ilona, Jennysvoices ja Mikirotta.

Tapahtuman ohjelma koostuu lavashowsta ja Meet & Greet -osuudesta. Lavashowssa tubevideot heräävät henkiin ja parhaat sisällöt nähdään lavalla livenä. Meet & Greetissä tapahtumavieraat pääsevät moikkaamaan ja ottamaan kuvan suosikkitubettajien seurassa. Viime vuonna TubeTour vieraili sekä Rovaniemellä, että Oulussa, mutta vihdoin tubetapahtuma saadaan pysähtymään Meri-Lapissa.

TubeTouria Torniossa ovat järjestämässä yhteistyössä Tornion Nuorisotoimi, sekä Kulttuuritoimisto. Koska kyseessä on kaupungin järjestämä tapahtuma haluamme mahdollistaa pääsylipun mahdollisimman edulliseksi, jotta jokaisella perheellä olisi mahdollisuus vierailla tapahtumassa”, kertoo Merja Stenberg Tornion kulttuuritoimistosta.

Ennakkoon 11 euroa maksavat pääsyliput tulevat myyntiin ensi viikolla. Lippuja myyvät Ticketmasterin myyntipisteet kautta maan ja internetin, sekä Palvelupiste Kompassi Tornion Kaupungintalon katukerroksessa.

Vielä sopivasti ennen joulua myyntiin saadaan myös perhelippupaketti. Perhelipulla neljä henkilöä pääsee tapahtumaan kolmen henkilön hinnalla. Perhelippuja myydään erittäin rajoitettu määrä ainoastaan Palvelupiste Kompassissa”, paljastaa tapahtumatuottaja Rami Ranta.

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta alle 13-vuotiaita suositellaan osallistumaan tapahtumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa. Seuraa tapahtuman kotisivua saadaksesi ensimmäisenä tieto lipunmyynnin aloittamisesta.

Tapahtumasta lisätietoa netissä: adapterimedia.fi/tubetour
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/928447174215804/