Adapteritornio uudistuu ja palaa syksyllä entistä ajankohtaisempana!

Adapteri / Uutinen / Adapteritornio uudistuu ja palaa syksyllä entistä ajankohtaisempana!
Adapteritornio uudistuu ja palaa syksyllä entistä ajankohtaisempana!

Nuorisokanava Hertzilä ja Adapteritornio yhdistyvät Adapteri Mediaksi syksyllä 2018!

Adapteritornio.blogspot.fi on ollut jo vuodesta 2012 yksi Nuorisotiedotuspiste Aaltosen mediatoiminnan käytetyimmistä kanavista. Blogissamme on ollut juttuja paikkakunnan ajankohtaisista puheenaiheista, kirjavinkkejä, mediakerhon tuottamia videoita, keikka-arvosteiluita ja -fiiliksiä, Nuva;laisten ja kerhokävijöiden blogeja sekä Curlyyn kirjoitettuja artikkeleita.

Media elää jatkuvassa muutoksessa, ja etenkin nuorten mediakanavien tulee päivittyä lähes koko ajan. Media menee entistä enemmän pienemmille näytöille ja sosiaalisimmille foorumeille. Esimerkiksi Yleisradio on kehittänyt nuortenpalveluitaan Kioski -brändillä, joka tarjoaa nuorille ajankohtaisimpia ilmiöitä ja yleistietoa Instagramin Stories -osiossa.

Nuorisokanava Hertzilä ja Adapteritornio ovat torniolaisen mediakerhon suurimpia julkaisukanavia, ja molempiin kanaviin materiaalia ovat tuottaneet samat tyypit sekä radion, että tekstin puolelta. Nyt mediakerhon julkaisukanavat ottavat harppauksen eteenpäin, kun ne yhdistyvät uuden Adapteri Median alle!

Adapteri Median uudet kotisivut julkistetaan kesän aikana, ja uutta materiaalia sivuille alkaa tulla jo kesän aikana. Myös Tornion Nuorisotoimen kesätoiminnoissa on mahdollisuus päästä tuottamaan materiaalia uuteen Adapteri Mediaan. Adapterin kotisivujen alle kootaan vinkit alueen parhaista nuorisotapahtumista, ajankohtaisimmista ilmiöistä ja kovimmista radiohaastiksista.

Aaltosen mediakerho siirtyy kesälaitumille 24.5.2018, Nuorisokanava Hertzilän kevätlähetyksen voimin. Keskiviikkoiset mediaduunailut palaavat syksyllä 2018 entistä ehompana! Liity sinäkin Adapteri Staffiin, ja ole osa Suomen pohjoisinta nuorisomedia-toimitusta.

Kaikille on tilaa. Adapteri Mediasta löytyy kyllä tekemistä oli sun juttu sitten kirjoittaminen, radio, valokuvaus, videojutut tai vahva somegame.

Uudistuksesta johtuen blogissa saattaa ajoittain olla katkoksia.

Kesäterveisin
– Rampe

 

AALTOSEN MEDIALEIRI 2018!

OLETKO 5.-6. LUOKKALAINEN?
Aaltosen medialeiri | 12.-14.6.2018 | 10:00-15:00
Nuorisotiedotuspiste Aaltonen, Länsiranta 9

Medialeirillä pääset tutustumaan monipuolisesti median maailmaan.
Leirillä tutustutaan radiotoimittamiseen, studiokuvaamiseen, vlogeihin ja blogeihin
sekä tottakai somegamen kehittämiseen!

Leiri on maksuton. Leiriläisille tarjotaan välipala jokaisena leiripäivänä.
Leiripaikkoja rajoitettu määrä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Lusku Lukkariniemi
0400 768 604
markku.lukkariniemi@tornio.fi