Ei se sama vanha vakio – Cledos uudelleenversioi tämän hetken hittibiisin

Ei se sama vanha vakio – Cledos uudelleenversioi tämän hetken hittibiisin

Kesäkuun lopulla kotimaisille radioaalloille saapui A36 -tuottajan Samma gamla vanliga -kappale, joka kipusi heinäkuun puolivälissä pysyvämpään soittoon mm. YleX -kanavalla sijaiten tällä hetkellä kanavan tehosoiton listalla soiden radiokanavalla parikin kertaa päivän aikana. Ruotsalaistuottajan kappale on kerännyt Spotifyssä kiitettävät 32 miljoonaa streamia nostaen sen Suomen neljänneksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi – kappaleen alkuperämaassa Ruotsissa hittikappale löytyy vasta 11. listasijalta. Norjan hittitaulukossa kappale on niin ikään TOP-10 listan häntäpäässä.

Kotimaisen räpin uuteen sukupolveen kuuluvat Cledos, Ibe ja Averagekidluke taittoivat kappaleen uuteen uskoon Samma gamla vanliga – Remix -versiolla, jossa verset ovat kokeneet käännöksen suomeksi ja englanniksi. Kappaleen hook on kuitenkin pysynyt tuttuna ja alkuperäisenä. Kappaleen käännetty versio on myös saanut minuutin lisää pituutta.

Cledos Qstockissa 2021. Kuva: Rami Ranta

Cledos esiintyi YleX -lavalla Oulun Qstockissa kesällä 2021. Keikalla artisti sai lavan eteen kerääntyneen yleisön haippaamaan mukanaan tunnetuilla kappaleilla, ja keikka huipentui artistin esikoissingleen Töis. Cledos saapuu esiintymään myös Tornio 400 -juhlavuoden nuorten ilmaiskonserttiin. Ilmaiskonsertti järjestetään Torandassa lauantaina 18.9. Maksuttomia sisäänpääsylippuja on vielä saatavissa nuorisotiloilta, Torniolaakson museolta (maakuntamuseo), Aineen taidemuseolta sekä kirjastosta, paikkojen aukioloaikojen puitteissa.

Cledos Qstockissa 2021. Kuva: Rami Ranta