Hertzilän uusi ohjelmaosio – Back In The Days

Hertzilän uusi ohjelmaosio – Back In The Days

Torstaina 4.2.21 Hertzilässä käynnistyi uusi ohjelmaosio, Back In The Days – Ysäri fiilistelyä Meri-Lapista. Ohjelmaa juontavat jo tuttu hertzilä kaksikko, VilleKöö ja Sami Koskimäki sekä uusi tulokas Martsa. Kaikkia kolmea yhdistään rakkaus 90-luvun muotiin, ilmiöihin sekä siihen kuolemattomaan ysärimusiikkiin.

Back In The Days -ohjelma palaa siis takaisin 90-luvulle ja tuo esille ne seikat sekä asiat, jotka muokkasivat maailmaa niin, että ne edelleen vaikuttavat vuonna 2021.

Ensimmäisessä lähetyksessä käytiin lämminhenkiset juttutuokiot kolmen ysäri Deejiin kanssa, kun puhelinhaastatteluissa kävivät itse Matti “partamatti” Airaksinen, Oku Luukkainen sekä AleksanteriK. Back In The Days- jaksossa kuultiin AleksanteriK:n miksaama 90’s mixtape
Juontajien haastattelussa kävi myös eurodanceyhtye Choralen Susannah

Alta voit kuunnella haastattelut kokonaisuudessaan.

Matti “Partamatti” Airaksinen
Nimen PartaMatti sain kuuntelijoilta, kun tein YleX-kanavalle Parasta ennen! -9säriohjelmaa 2007-2016. Radio-ohjelman sivutuotteena aloitin DJ-keikkailun, joka oli hetken aikaa pääelinkeinoni radion ohella. Se oli kovaa aikaa se. Tuon puolen vuoden rykäisyn seurauksena syntyi Kuningas Matti ja ysäristit -dokumentti joka sai ensi-iltansa Ylellä keväällä 2015. Joukkoistettu dokumentti oli ensimmäinen laatuaan Suomessa ja sama tuotantotiimi teki vastaavan projektin Nightwish-yhtyeen kanssa.
Päivätyökseen Airaksinen opettaa kuvataidetta Vaskivuoren lukiossa Vantaalla. Airaksinen on juontanut vuoden 2021 alusta Retroperjantai -ohjelman juontajana Radio Novalla.

Partamatti

Oku Luukkainen
Oku Luukkainen on suomalainen radiojuontaja ja DJ. Helmikuussa 2016 Luukkainen siirtyi lopettaneelta The Voice -radiokanavalta Bauer Median ostamalle Radio Novalle juontamaan Retroperjantaita, jota hän juonsi aikaisemmin The Voicella. Luukkainen toimi Bauer Median musiikkijohtajana vuosina 2018 ja 2019. Tammikuussa 2020 hän aloitti uuden Ysäri-radiokanavan juontajana. Luukkainen irtisanotui Bauer Medialta joulukuussa 2020. Vuoden 2021 alussa Luukkainen aloittaa HitMix-kanavan juontajana.

Oku Luukkainen

Dj AleksanteriK
Tämä lapin Biletorbeedoksi nimetty pohjosenpoika on villiinnyttänyt bailukansaa Etelä-Suomesta Lapin tunturikeskuksiin jo 16vuotta. mm. IHKU Bareista, Silja Europalta, Jysäreiltä, Sieravuoren Juhannuksesta ja Levin V’inkkarin After Skista tunnettu bailukansan viihdyttäjä on monelle tuttu jo vuosien ajan. Hänen energinen ja iloinen dj show saa hymyn huulille ja tanssijalan vipattamaan. Aleksanteri K:n keikoilla mennään parhaimmilla bile biiseillä 90-luvulta nykypäivän hitteihin. Aleksanteri soittaa keikoilla sitä musiikkia mitä bilekansa bailaa.

Aleksanteri K

Chorale – laulaja Susannah
Eurodance yhtye Chorale on perustettu vuonna 2001. Alunperin yhtye levitti musiikkiaan MP3-palvelu mikseri.netin kautta, mutta vuonna 2003 yhtye allekirjoitti levytyssopimuksen Scandinavian A1 Musicin kanssa. Pian toisen levyn julkaisun jälkeen yhtyeen laulaja Lydia erosi ryhmästä. Yhtye palasi vuonna 2010 uuden laulajan, Susannahin kanssa. Chorale pyrki euroviisuehdokkaaksi vuonna 2010 ja pääsi avoimen kilpailun finaaliin kappaleella “Share Your Life”. Vuonna 2013 Chorale solmi levytyssopimuksen AXR Music Oy:n kanssa ja julkaisi ensimmäisen digisinglen “Kuule mua”. Yhtye on julkaissut kolme albumia ja lukuisia singlejä. Chorale on saavuttanut kolme kulta-levyä Albumistaan “Unimaailma” ja Singleistään “Univiidakko” ja “Retroperjantai”

Susannah