Peliviikko – 9.-15.11.2020 – Mikä se on?

Peliviikko – 9.-15.11.2020 – Mikä se on?

Marraskuussa järjestettävä Peliviikko on täällä taas!

Peliviikko on pelikasvatusten teemaviikko. Tämän kyseisen tapahtuman tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja sekä pelata sadoissa pelitapahtumissa ja lisätä peleistä käytävää keskustelua, kodeissa, pelaajien kesken ja mediassa.

Peliviikko on tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin. Peliviikon tapahtumia 13-17-vuotiaille nuorille voit seurata peliviikon sivuilta: https://www.peliviikko.fi/index.php?option=com_eventbooking&view=category&layout=timeline&id=0&Itemid=243. Sieltä löydät myös tapahtumat muiden ikäisille.

Tässä on ohessa pari linkkiä pelisivustoille:

https://www.miniclip.com/games/en/#privacy-settings

https://pelikone.fi/

verke.org/event/kansallinen-pelipaiva/

Riku vielä tässä terve! 🙂 Tässä ovat minun Top 5 videopelisarjat:

1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sly_Cooper: Tämä videopelisarja on minulle se numero uno. Olet mestarivaras joka kohtaa Bentleyn & Murrayn kanssa paljon vaaraa ja jännitystä. Ensimmäinen Sly peli oli sarjan kolmas osa. Jouluaatto 2006.

2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Crash_Bandicoot_(pelisarja): “Well well well if it isn’t Crash Bandicoot”. Kukapa ei pitäisi tämän legendaarisen pussimäyrän seikkailuista? Kiinnostus tätä sarjaa kohtaan lähti The Wrath of Cortexista 🙂

3. https://fi.wikipedia.org/wiki/Ratchet_%26_Clank_(pelisarja): Old but gold. Näitä kultaisia muistoja en todellakaan halua unohtaa. Liitytään Ratchetin & Clankin seuraan ja pelastetaan galaxit!

4. https://fi.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_(pelisarja): “Cousin, it is your cousin, lets go bowling”. Vanha kunnon Gta. Lempi pelit ovat tällä hetkellä Gta V & San Andreas sekä Gta IV & sen spin offit.

5. https://fi.wikipedia.org/wiki/Super_Smash_Bros._(pelisarja): Playstationin lisäksi pidän myös Nintendosta. Tässä huikeassa pelisarjassa pääset pelaamaan mm. Mariolla, Linkillä, Pokemoneilla, Sonicilla & monella muullakin myös! Kyseessä on aika pitkä lista.

Ps. Näihin haluaisin perehtyä paremmin 😉

  1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Guitar_Hero_(pelisarja): Mitäpä elämä olisi ilman musiikkia? Olisi mahtavaa oppia mm. kitaran soitto
  2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Band_Hero: Laulaminen on ollut itselleni se iso intohimo