Rikun mennyt aika Nuorisotiedotuspiste Aaltosella

Rikun mennyt aika Nuorisotiedotuspiste Aaltosella

Olen ollut nyt työkokeilussa Aaltosella 9.10 lähtien, ja täytyy sanoa etten kadu hetkeäkään siitä asti kun tänne saavuin, on ollut huippua olla jälleen mukana Aaltosen toiminnassa, täällä on aina niin hieno ilmapiiri ja monenlaista työtäkin on ollut tarjolla. 

Mieleenpainuvimmat hetket Aaltosella ovat olleet erilaiset tapahtuman järjestelyt ja niiden taltioinnit, erityisesti nyt helmikuussa järjestetty Provincia Midnight Cup oli tosi siisti kokemus, lähtisin myös ehdottomasti ensi vuonna uudestaan! Lisäksi tapahtumiin on lukeutunut roudaushommiakin, ne ovat olleet mukava kirsikkana kakun päällä ja niissä pääsee hyödyntämään omaa fyysistä kuntoaan. Haastatteluiden tekemiset ovat jääneet myös vahvasti mieleen, joulukuussa sain mahdollisuuden haastatella Youtubetähti Herbalistia, vaikka en olekaan mikään suomituben iso fani, niin tuntui se silti aika tajunnanräjäyttävältä rupatella julkkiksen kanssa.

Pidän Aaltosessa eniten juurikin sen monipuolisesta työnsisällöstä, se ylläpitää niitä osa-alueita, jotka kiinnostavat minua eniten. Toivonkin saavani täältä tarpeeksi kokemusta ja kehitystä, jotta oma ammattiroolini kehittyisi entistä paremmaksi. 

Voit nähdä tekemiäni töitä tästä. Alhaalta voit kuunnella tekemiäni haastatteluita.