TORNION KAUPUNGIN TUBETOUR -TAPAHTUMA SIIRTYY CLUB TEATRIALLE

TORNION KAUPUNGIN TUBETOUR -TAPAHTUMA SIIRTYY CLUB TEATRIALLE

Tornioon saapuva TubeTour -kiertue pysähtyy Club Teatrialla 13.3.2020. Tornion Nuorisotoimi ja Kulttuuritoimisto järjestävät nuorisotapahtuman yhteistyössä vaikuttajatoimisto Trootin kanssa.

Kotimaan tunnetuimmat tubettajat saapuvat ensimmäistä kertaa ikinä TubeTourillaan Meri-Lappiin. Herbalisti, Ilona, ZoneVD, Jennysvoices, Mikirotta, sekä Niko ja Santtu nousevat Club Teatrian lavalle hiihtoloman jälkeisenä perjantaina. Tapahtuma alun perin suunniteltiin järjestettäväksi Putaan urheiluhallilla, mutta kiertuebussi pysähtyykin Elämystehdas Lapparilla Club Teatriassa.

Club Teatrian valmiit puitteet olivat suurin syy keikkapaikan vaihtamiselle”, kertoo tapahtumasta nuorisotoimen osalta vastaava Markku Lukkariniemi. ”Olemme järjestäneet ennenkin tapahtumia Club Teatrian tiloissa. Suomi 100 -teematapahtumassa lavan valloittivat peruskoulujen oppilaat”, Lusku muistelee. Club Teatrian tiloissa järjestettiin muutama vuosi sitten myös Meri-Lapin suurin tubemiitti, kun Lapparin käytävillä fanejaan tapasivat Meän Tube -tapahtumassa vierailleet nuorisotähdet.

Club Teatria mahdollistaa yhteistyöllä Tornion Nuorisotoimen kanssa mahdollisuuden järjestää Tube-tapahtuma entistä loistavammin. ”On hienoa olla mukana tarjoamassa tapahtumapaikkaa myös alaikäisille tapahtumakävijöille. Hienoa myös, että kaupunki käyttää rohkeasti tilaa uudentyyppisen tapahtuman paikkana.”, toteaa Club Teatrian toimitusjohtaja Mika Määttä.

Meri-Lappilaiset ovat selvästi tunnistaneet tubettajat, sillä lippukauppa on käynyt hyvin. ”Lipunmyynti on sujunut odotetusti. Ehdottomasti eniten lippuja on mennyt Prismoista ja Ticketmasterista, mutta Tornion kaupungintalon palvelupiste Kompassissa on lippuja vielä hyvin jäljellä”, kertoo tapahtumatuottaja Rami Ranta. ”Myös perheet on huomioitu perhelipulla, joka on mahdollista hankkia Kompassista. Perhelippuja on rajoitetusti, mutta vielä ihan hyvin jäljellä”, hän jatkaa.

TubeTour Tornio
13.3.2020 18:00 (ovet 16:30)
Club Teatria Tornio, Vesaisenkatu 1

Lisätiedot: adapterimedia.fi/tubetour

Liput Ticketmasterista, Prismoista ja Tornion kaupungintalon Palvelupiste Kompassista
Liput ennakkoon alk. 11€
Perhelippu 30€ (ainoastaan Tornion kaupungintalon Kompassista)
Liput ovelta 15€