NUORTEN KESÄTYÖ-INFO

NUORTEN KESÄTYÖ-INFO

Hei sinä nuori!

Nyt on tullut aika hakea kesätöitä. Nuorisotiedotuspiste Aaltosen työntekijät ovat keränneet sinulle mukavan tietopaketin josta löytyy tärkeitä osoitteita ja vinkkejä työnhakuun.
Tutustu linkkeihin ja hakemusta tekemään! Jos kaipaat apua kesätöiden hakemiseen niin Aaltosen etsivät ja nuoriso-ohjaajat auttavat hakemusten tekemisessä.

Tornion kaupungin kesätyöt
Tornion kaupungilla on käytössä nuorten kesätyöseteli, jolla nuori voi hakea kesätyötä yrityksestä tai yhdistyksestä. Opinto-ohjaajat jakavat maaliskuun aikana kesätyösetelit 31.7. mennessä 15 vuotta täyttäville torniolaisille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Ammattikoulussa opiskelevat torniolaiset nuoret hakevat kesätyösetelin Tornion kaupungin asiakaspalvelupiste Kompassista (os. Urheilukatu 4).

Kesätyöhaku 16v. täyttäneille on käynnistynyt:

www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/tornion-kaupunki

 

Tässä Te-palveluiden kesätyö-sivuille:
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/?locations=Tornio&announced=0&leasing=0&workDurations=3&english=false&sort=1

Outokummun kesätyöt:
https://www.outokumpu.com/fi-fi/careers/students-and-graduates/summer-jobs

S-ryhmän kesätyöt:
https://s-ryhma.fi/tyopaikat/kesatyo

Tornion KaMa-palvelut hakee kesätyöntekijöitä 15-17-vuotiaita kesä-heinäkuuksi (lisätietoa facesta Tornion KaMa-palvelut Oy, haku päättyy 28.2.2022.:
https://ka-ma.fi/yhteystiedot/rekrytointi/

Kesätyö Lidl:
https://tyopaikat.lidl.fi/kesatyo

Kesätyö K-ryhmä:
https://www.kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/?id=37818

https://www.kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/?id=37642

 

Hyviä sivustoja on www.cvmaker.fi ja www.ansioluettelo.net joista löytyy mm, tietoa ja malleja cv.n ja työhakemuksien tekoon. Ohjelmat on ilmaisia.

Muista, että työhakemuksia jättäessä saa käyttää omaa myös mielikuvitusta ja monesti hyvä tapa erottua muista hakijoista, on lisätä hieman omaperäisyyttä hakemuksiin. Yksi hyvä esimerkki on tehdä työhakemus vaikka kokonaan videon muodossa! Nuorisotiedotuspiste Aaltosesta löytyy osaava henkilökunta sekä hyvät laitteet/puitteet  tämänkin asian suhteen  Joten ei muutakuin onnea matkaan ja rohkeasti etsimään itsellesi sitä mieluisaa duunipaikkaa.